Killinger - Kittens

Killinger
Køb af killing info


Når du køber en killing hos os så får du en killing der er:


opvokset i hjemlige omgivelser

vant til mindre børn og hunde

vant til alle dagligdags ting så som larm fra støvsuger, børn, hunde og lignende.


Når du har været på besøg og du har valgt den killing som du ønsker skal blive en del af dit liv de næste mange år frem så ligges et depositum på den bestemte killing, dette for at sikre dig at killingen ikke bliver solgt til anden side og så vi er sikre på at netop denne killing nu har fundet sit nye forevige hjem.Når det er tid til afhentning af din killing så vil killingen være:

neutraliseret

vaccineret

ormebehandlet

chipmærket

og der medfølger sundhedsbog og registreringsbevis/stamtavle samt købskontrakt. Dog gøres opmærksom på at stamtavlen/registreringsbevis som regel eftersendes til køber da den kommer fra Tica i USA.

Derudover giver vi første års medlemskab af Dansk Bengalklub med så du kan gøre brug af klubbens rabataftaler på bla foder og forsikring. Vi anbefaler altid at du forsikre din killing hvis uheldet skulle være ude så er det rart at have en forsikring der dækker dyrlægeregningen. Dansk Bengalklub har en rigtig god aftale med GF forsikring.


Skulle det mod forventning ske at din killing bliver syg og må aflives på grund af en bevist arvelig defekt vil du få tilbudt en anden killing. Nærmere vilkår for dette aftales nærmere i den enkelte situation.


Priser:


Alle vores killinger prissættes individuelt alt efter om det er som kælekat, avl eller udstilling.

Ved reservation ligges et depositum på den udvalgte killing.

Der gøres opmærksom på at depositum ikke er refunderbart.            Kontakt


Katrine & Michael Møller

Christensen

Sandbjergvej 28

Øster Åbølling

6760 Ribe


Tlf:

+45 27303433

+45  26552881

E-mail:

katrine@zanno.eu